neděle 8. listopadu 2015

Google Play - Nejoblíbenější aplikace tohoto týdne (KW45)

45kw GooglePlay TopTen

Neděle není ve své podstatě pro nikoho pozitivní, avšak pokud se nekryje se závěrem vašeho volného víkendu, můžeme hovořit o běžném dnu. Pro SmartiesTech však není tak běžný, neboť tak jako každou Neděli i dnes se podíváme na žebříček nejoblíbenějších aplikací tohoto týdne. Jako vždy se nám v žebříčku drží takové ty trvalky, ale zároveň jako každý týden došlo ke změnám v pořadí a my se již pojďme podívat, jak to tedy v tom virtuálním světě obchodu Play dnes vypadá.

Pořadí Místo minulý týden Hodnocení uživatelů Název Popis
1
2 3,9 Messenger (Facebook)
Nejen chatovací klient náležící k v dnešní době již familiární sociální síti.
2 5 4,0 Facebook Nenasytný mobilní klient světové sociální sítě.
3 4,5 Geometry Dash Zcela jednoduchá ale zábavná hra na způsob kdysi oblíbených přeskakovaček jejíž prostředí je tvořeno pouze geometrickými tvary. Záludný je také fakt, že ideální nápovědou pro to, kdy skočit, je samotný rytmus hudby v pozadí.
4 4,4 WhatsApp Oblíbený messenger, který zajistí komunikaci napříč různými platformami a to zdaleka nejen psanou.
5 4,5 360 Security – Lite Jedná se o odlehčenou verzi 360 Security, jenž je hned v závěsu a zaměření této aplikace jsou především zařízení s nižším výkonem, což nezapomněli autoři vypíchnout i v samotném popisu aplikace. Jde tedy o bezpečnostní a čistící aplikaci pro veškerá zařízení, avšak s upravenou náročností tak, aby ani zařízení starší či s nižším výkonem nepřišli zkrátka.
6 4,6 360 Security – Antivirus free Další z řady bezpečnostních a aplikací, která si dává za úkol zbavit vaše zařízení nepotřebného balastu v podobě zbytkových souborů, zbytečně běžících procesů, ale zároveň i jakási antivirová ochrana. V zásadě další z rodiny aplikací jako je například velmi oblíbený Clean Master a troufám si říci, že po funkční stránce v podstatě zcela stejný, takže záleží jen na uživateli, které provedení zvolí.
7 4 4,2 Agar.io Další hra tentokrát však zaměřená celosvětovým směrem, kde si zahrajete společně s lidmi z celé zeměkoule. Princip je tak prostý, až by se mohl zdát nudný, ale pocit když se vykrmíte dost a začnete pojídat ostatní soupeře….no posuďte sami.
8 6 4,3 Viber Další z řady multiplatformních kecálků a VOIP klientů. Za několik málo let vyrostl v dospělou aplikaci po všech stránkách a dnes již nabízí nepřeberné množství nálepek, smajlíků, možnost hlasových hovorů a to nejen v rámci aplikace.
9
2 4,3 Minions Paradise
Zábavná hra na motivy oblíbeného filmu, či spíše oblíbených postav Mimoňů, kteří i z havárie na opuštěném ostrově dokáží udělat zábavnou dovolenou. Takže se ukažte a vybudujte pro své přátele Mimoně zábavné centrum na opuštěném ostrově
10 4,1 Real Guitar Další z široké rodiny hudebním a zvláště pak kytarových simulátorů. Své hudební výtvory si můžete v této aplikaci i nahrávat a to rovnou ze tří různých kytar z nichž máte na výběr. Aplikace je jednoduchá, přehledná a oproti mnoha jiným i skutečně dobře ovladatelná. Samozřejmě méně výkonná zařízení nejspíš nepodají očekávaný výkon, ale ty rychlejší již uspokojí i mírně náročnější hráče….samozřejmě pouze pro ukrácení dlouhé chvíle, když nebudete mít zrovna svého strunového miláčka u sebe.

Jak je v žebříčku vidět, minulý týden byl jen jakousi odchylkou od normálu a vrátila se nám zpět většina zástupců top 10. Rodinka 360 Security se nám tento týden rozrostla o méně náročného bratříčka a zdá se, že top 10 hned tak neopustí. Dokonce i něco málo pro hudebníky se zde objevilo a bláznivý Mimoni se stále drží mezi nejlepšími.

Abychom se nenudili, díky nejnovějším informacím pro Vás již připravujeme speciál, který vypustím hned v Pátek, neboť se mezi nás řítí jistá věc s obrovským potenciálem a dle mého ji není možné v žádném případě opomenout a věřím, že během malé chvilky si získá ohromné množství stoupenců. Takže na tento den jistě nezapomeňte!!!!!

Nyní se ještě pojďme podívat na nějaké to video z dnešních titulů a budu se těšit příští Neděli a také v našem speciálu v Pátek 13.11.2015.


Autor: Jiří Florián

Další články:

Žádné komentáře:

Okomentovat