pondělí 2. listopadu 2015

Google Play - Nejoblíbenější aplikace tohoto týdne (KW44)

44kw GooglePlay TopTen

Další týden je za námi což znamená, že je to zase další Neděle, tedy skoro, neboť je zde dovolená a když vám během zveřejňování článku zemře zařízení, nezbývá nic, než počkat na další den a tudíž dnes opět z nového s jednodenním zpožděním. Pro mnohé je nejotravnější den v týdnu, neboť Pondělí se nese ve znaku počátku pracovních dnů, ale zde je čas na další přehlídku nejoblíbenějších aplikací tohoto týdne, takže se znovu podíváme na zoubek tomu, jak uživatelé zamíchali v obchodu Play pořadím a jak si jednotlivé aplikace stojí vzhledem k hodnocení. Ono ještě neznamená, že když je aplikace nejstahovanější, má také nejvyšší bodové skóre. Dost už ale řečí a pojďme se kouknout co se v obchodě událo neboť toho nebylo zrovna málo. Pěkně se nám to promíchalo a to nejen v pořadí, ale především v tom, které aplikace naši top deset opustilo a místo nich zde máme nové, nebo spíše staronové.

Pořadí Místo minulý týden Hodnocení uživatelů Název Popis
1
2 3,9 Messenger (Facebook)
Nejen chatovací klient náležící k v dnešní době již familiární sociální síti.
2
1 4,3 Minions Paradise
Zábavná hra na motivy oblíbeného filmu, či spíše oblíbených postav Mimoňů, kteří i z havárie na opuštěném ostrově dokáží udělat zábavnou dovolenou. Takže se ukažte a vybudujte pro své přátele Mimoně zábavné centrum na opuštěném ostrově
3 4,4 Ski Safari 2
Herní hříčka, v níž sjíždíte svah za pomoci různých zvířat a nejen jich. Můžete se povozit na krbu, motocyklu, no prostě taková menší šílenost, ale o to zábavnější. O jejím úspěchu svědčí také pořadí v žebříčku a hodnocení ze strany uživatelů.
4 6 4,2 Agar.io Další hra tentokrát však zaměřená celosvětovým směrem, kde si zahrajete společně s lidmi z celé zeměkoule. Princip je tak prostý, až by se mohl zdát nudný, ale pocit když se vykrmíte dost a začnete pojídat ostatní soupeře….no posuďte sami.
5 4 4,0 Facebook Nenasytný mobilní klient světové sociální sítě.
6 9 4,3 Viber Další z řady multiplatformních kecálků a VOIP klientů. Za několik málo let vyrostl v dospělou aplikaci po všech stránkách a dnes již nabízí nepřeberné množství nálepek, smajlíků, možnost hlasových hovorů a to nejen v rámci aplikace.
7 4,5 Alli Express shopping app Další z řady mnoha nakupovacích aplikací a také jedna z rodiny čínského internetového obchodního giganta Allibaba. Není k tomu ani co dále dodávat, snad jen, že na výběr v tomto obchodě máte z obrovského množství produktů z různých oblastí a to za velmi příznivé ceny.
8 4,1 Talking Tom Jetski Kdo by neznal mluvící kočku toma, který se proslavil především v období vánoc asi tak před dvěma lety. Tento oblíbený ukecaný kamarád se v této hře rozhodl sjíždět slalomy na vodním skůtru a sbírat drahocenné body. Na ukrácení chvíle můžu doporučit, nudit se určitě nebudete. Jednoduché, zábavné a na výkon zařízení nenáročné.
9 10 4,5 Instagram Instagram není ani třeba představovat, neboť hraní s fotografiemi a vystavování svých pořízených snímků na tuto sociální síť je již spíše záležitostí nostalgickou.
10 4,4 Subway surfer Zábavná a již starší hra v níž provádíte akrobatické šílenosti v metru, vozíte se na vlaku, sbíráte odměny a zkrátka, bavíte se.

Je vidět, že v posledním týdnu vedou především hry a není jich opravdu málo. Lidé se zkrátka chtějí bavit i kdyby kameny z nebe padali a osobně nemám vůbec nic proti.

Teď se již ale pojďme podívat opět na něco málo videa ke zmíněným titulům a pak…..pak se budu těšit u našeho seriálu zase v Neděli.


Autor: Jiří Florián

Další články:


Žádné komentáře:

Okomentovat